Yapraklı Belediyesi

Belediyemizden Haberler

Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı

Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgililer sevgilisi Peygamber-i Zişan efendimize salat ve selam olsun. Sevgili Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.a.v)'in Dünyayı şereflendirdiği 1447. yıldönümünü ifade eden Mevlid-i Nebi Haftası açılış programı İlçemiz Etkinlik Merkezinde Ilçe Kaymakamımız Mustafa Emre KILIÇ , Belediye Başkanımız Ali HASEKİOĞLU , Ilçe Müftümüz Ömer Faruk KIVRAK , Daire Amirleri , Hocalarımız , Belediye Personelimiz ,Hanımeli Derneği ve halkımızın da katılımıyla gerçekleştirildi.

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Başkanımız